Home / Uncategorized / Новиот Претседател Џафери побара да му се овозможат услови за да почне да ја обавува работата
loading...

Новиот Претседател Џафери побара да му се овозможат услови за да почне да ја обавува работата

Новиот претседател на Собранието, Талат Џафери, денеска преку Архивата испратил барање до генералниот секретар на Собранието да му се овозможат услови да почне да ја врши својата функција претседател на Собранието.

Денеска тој работи од својата пратеничка канцеларија, а поранешниот претседател Трајко Вељаноски ги свика пратениците на ВМРО-ДПМНЕ во претседателскиот кабинет.

loading...
loading...
Close
WpCoderX