loading...

Љубчо: Ставрески беше поборник против слободни индустриски зони

„Груевски беше во една таква постојана конфронтација со одредени министри, но во тоа време мислев дека е конструктивна. Не препознавав знаци кои се изродија во таа димензија која кулминира во последните години и месеци. Еден од најголемите поборници против индустриските зони беа Ставрески, Ванчо Каргов, целата таа екипа беа жестоки противници на слободните индустриски зони а после тоа беше знаме на нивната економска политика, кога дојдоа на власт,“ рече Георгиевски.

loading...
loading...
Close
WpCoderX