loading...

Еве што ќе ви одговори ако прашате некој од тврдокорните дали ги слушал бомбите

Ако прашате некој од патриотите дали слушнал некоја од бомбите, од одговорите може да се класифицираат неколку типа на вмро-ОВЦИ:
Тип 1: “Ако се докаже на суд нека одговара” (и пак си гласа за Груевски)
Тип 2: А Заев 1 евро за Вицето? (и пак си гласа за Груевски)
Тип 3: Тоа се приватни разговори, не сум ги слушал (а ги слушал, и пак си гласа за Груевски)
Тип 4: Не ме интересира политика (не ти го прочитал статусот, ниту слушнал снимки, си гледал турски серии, и пак си гласа за Груевски)
Тип 5: SVE DAVI EB*M PREDAVNICKO!!!1 SIPTARI!!1! (и пак си гласа за Груевски)

loading...
loading...
Close
WpCoderX