loading...

Антонијо Милошоски побара од шарените да ја исчистат Триумфалната Порта затоа што доаѓал Вардар

Се молат “шарените” да ја исчистат Триумфалната!
…, иде Вардар 🇲🇰, гордоста на Македонија, шампионот на Европа! https://t.co/54fajxhVe7

Get the whole picture – and other photos from Antonio Miloshoski
PIC.TWITTER.COM/54FAJXHVE7
loading...
loading...
Close
WpCoderX