loading...

Андреј Жерновски ќе го одликува со признание Перо Антиќ кој отворено го поддржува режимот на Груевски

Драги сограѓани,

Во општина Центар започнуваат многу успешни приказни. Таква е и приказната на Перо Антиќ кој својата кариера ја започна во КК „Работнички“, а денес е спортист познат и признат низ целиот свет.

loading...

Општина Центар одлучи да му додели на Перо признание за заслужен граѓанин од областа на спортот. По тој повод, организриме уникатен настан на кошот на Водно, каде Антиќ ќе игра баскет и ќе се дружи со младите баскетџии и љубители на спортот.

Дојдете да видиме како Перо ќе се снајде на маалско теренче против талентираните дечки што „висат на кош“. Дојдете заедно да уживаме во овој маалски натпревар и да го поддржиме најдоброто од Центар!

#БаскетСоАнтиќ

loading...
loading...
Close
WpCoderX