loading...

Војна внатре во ДПМНЕ! Се закараа рефорамторите со новото членство

Тој понатаму пишува машала, само за твој џеб половина милион евра! Е па додека ти дрпаше пари, имаше одговорно раководство кое направи нешто за сите членови и изгради ново седиште, какво што заслужува ВМРО-ДПМНЕ! И не само тоа Алек, додека ти правеше за себе пари, се купија и штабови. Комунистите наследија, но ВМРО домаќински си купи штабови… и еве додека ВМРО заедно со раководството на правдина тера битки, во кој што се знае која е причината и мотивите те гледаме како ти си продолжуваш со твојата лична битка за остварување на личен интерес. Алек ти не си ВМРО, ти си продадена душа! Во моментите кога партијата е нападната ти отиде да бациш рака кај тие што не напаѓаат. Точно имаш историска ролја, па тебе Коте од Руља не ти е рамен. Класичен предавник и клеветник на својот род. Коте кодошеше за сребреници, а ти само мирисот на еврото и доларот ги признаваш. Отиде да кодошиш и да учествуваш во монтиран случај против својата партија и стана поткажувач на СЈО..па да беше ВМРО ти ќе застанеше во одбрана!!!, завршува со својот пост Тодоровски.

loading...
loading...
Close
WpCoderX