loading...

Одбојкарите никој не ги пречека

Ова во живо, преку Фејсбук, го пренесуваше капитенот Никола Ѓорѓиев преку својот мобилен телефон, а редакцијата на ЕКИПА се потруди да „улови“ дел од моментите…

loading...
loading...
loading...
Close
WpCoderX