Home / Uncategorized / Еве кои се 10 пратенички групи на ДПМНЕ
loading...

Еве кои се 10 пратенички групи на ДПМНЕ

Десетте пратенички групи на ДПМНЕ:
1. Група Халкидики
2. Група за тешење
3. Група без пасоши
4. Група вратари
5. Група читачи
6. Група за пресови
7. Група за размена на текстови
8. Играорна група
9. Група за секој случај
10. Група за секој случај2

loading...
Close
WpCoderX