loading...

Спасовски најави проект од кој ќе биде задоволен секој полицаец

“Започна постапка за набавка на униформи. Задоволна полиција. Безбедна држава.”

Вака преку Твитер министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски го најави новиот проект на министерството.ok4

loading...
loading...
loading...
Close
WpCoderX