loading...

Кандидатот за пратеник на СДСМ од САД, се сретна со Христијан Мицковски во Вашингтон

Zoran Ivanovski додаде 2 нови фотографии — во/кај Russell Senate Office Building.
пред 48 минутиWashington, United States

Висока делегација на ВМРО ДПМНЕ на посета во Вашингтон на низа средби со високи фунционери на Сенатот, Конгресот и посета на Белата Куќа.

loading...
Фотографија на Zoran Ivanovski.
Фотографија на Zoran Ivanovski.
Ми се допаѓаПокажи повеќе реакции

Коментирај

loading...
loading...
Close
WpCoderX