loading...

Човекот со НАЈМАЛИОТ ПЕНИС во Британија поседува нешто неверојатно!

Мажот со најмалиот пенис во Британија е ангажиран да ја предводи кампањата со слоганот: “Нема ништо лошо со малку мака”. Ант Смит, познат по неговиот 3,5-инчен пенис, е новото лице на „Thriva“, првото превентивно здравје во светот, услуга која им овозможува на луѓето проактивно да спроведуваат крвни тестови.

loading...

50-годишниот човек, чиј пенис се мери со еден до два сантиметри кога е флексибилен и четири инчи кога е исправен, им го позајми своето лице на билбордите низ Лондон, каде што е забележан да држи знак со привлечното мото. Пишувањето стана познато по неговата мала машкост откако тој напиша и изведе песна насловена како „Shorty“ во 2015 година.

Оттогаш, тој ја напиша Малиот пенис Библијата, која зборува за животот со пократок од просечен член користејќи комични анегдоти и реални приказни.

Кампањата денес беше откриена од страна на компанијата за тестирање на крв Thriva, прва превентивна здравствена служба во светот, која им овозможува на луѓето да спроведат сопствени крвни тестови и да ги пратат за анализа од дома. Г-дин Смит, кој живее со својата сопруга Кристин во Барккинг, источен Лондон, рече: “Оваа кампања со „Thriva“ е совршен начин да се шири зборот за превентивно здравје, добро ментално здравје и добро физичко здравје, што е во внатрешноста на телото, не само од надвор“.

Ексклузив.мк

loading...
loading...
Close
WpCoderX