loading...

Здравко Савевски и Филип Петровски ке ја нападнат Владата на СДСМ во само вистина

Вечерва сум на дебата со лепотанот Филип Петровски на Канал 5 во 18.30. Баш ме интересира како се чувствува откако колонијалниот господар му намести марионета на чело на партијата.

Нормално, главната острица ќе биде кон овие „новиве“, што се наместија живот да живеат на грбот на народот. Бидејќи моментално се бориме против отпуштањето професорка од СГГУ Здравко Цветковски, посебен фокус на прашањето: до каде сме со менувањето на одредбите што овозможуваат злоупотреба на договорите на определено време, а што го ветивте во Програмата на владата?

loading...
loading...
loading...
Close
WpCoderX