loading...

Миленко до Груевски: Кога ти викавме да не се повлекуваш не не послуша, сега нека ти прават фотошоп

Ма немој, бога ти!

А кога народот и патриотите интелектуалци заедно, а многумина од нас и во те-та-тет средби, инсистиравме дека НЕ СМЕЕШ да се повлечеш од премиерската позиција оти е тоа крај за Македонија, ти одбиваше со “аргумент” дека не сме ја гледале големата слика.
Сега не слика, ами фотошоп ти прават секој ден.

loading...
Фотографија на Миленко Неделковски.
loading...
loading...
Close
WpCoderX