loading...

Неколку важни информации за ВМРО ДПМНЕ

Да ги информирам ПАТРИОТИТЕ за некои работи поврзани со НАЈПАТРИОТСКАТА партија во МК… Пошто во Инфомакс и Курир сигурно да ги прочитале!
.
1. ВМРО-ДПМНЕ поседуваат 33.000 квадратни метри НЕДВИЖЕН ИМОТ (деловен простор, куќи, станови…)!

2. Партијата поседува 91 имотен лист, со пазарна вредност од над 60 МИЛИОНИ ЕВРА!

loading...

3. Вкупно 792 донатори донираа пари во ИСТ ДЕН, сите со износи од 40-60 илјади денари!

Ацо Лукаревски фб статус

loading...
loading...
Close
WpCoderX