loading...

Не го потценувајте народот

“Евентуалното решение за спорот со името Павле Богоевски рече дека легитимитет може да се обезбеди и на референдум, и со согласност од сите парламентарни партии.”

Не разбирам како може да се обезбеди легитимитет и со согласност на сите партии, кога еве јас не сум член на партија, како и мнозинството на граѓаните на РМ. И сега?

loading...

Абе кого лажете бе луѓе, немојте бе вака. Нема потреба од вакви бесмислености. Не го потценувајте народот. Јас би сакал проблемот да го решите само со меѓудржавен договор и ништо повеќе, ама од други причини го сакам тоа (за да не се доведе народот во ситуација да се самообезличи на референдум), ама не лажам и измислувам глупости.

loading...
loading...
Close
WpCoderX