loading...

Десет години невиден грабеж, а парите само им се множат. Конфискација на се’ што е украдено. Тоа е наше, на граѓаните

Уште колку треба да чекаме, некоја надлежна институција да блокира сметки во земјата и странство, полни со украдени народни пари и да започне постапка за нивно враќање во буџетот!?
Десет години невиден грабеж, а парите само им се множат. Конфискација на се’ што е украдено. Тоа е наше, на граѓаните, ние сме оштетените.
Се боревме за правда за сите.
Новоименуваните носители на функции во надлежните институции ги плаќаме со наши пари и очекувам ова да им биде приоритет во нивната работа.
Ова му го должат на граѓаните, во нивната верба и надеж за правна држава.

Томе Милошевски фб статус

loading...
loading...
loading...
Close
WpCoderX