Home / Uncategorized / Јелена Карлеуша се пожали дека 7 години помладиот сопруг Душко и создава главоболки
loading...

Јелена Карлеуша се пожали дека 7 години помладиот сопруг Душко и создава главоболки

Јелена Карлеуша се пожали дека 7 години помладиот сопруг, Душко и создава главоболки. Таа во една прилика вели:

loading...

„Морам да ви признаам дека Душко ме задева поради моите години. Мојот сопруг ја убеди нашата мала ќерка дека ќе умрам кога ќе наполнам 40 години, а тоа е во август оваа година. И рече: Мама на 40 ќе носи бастун и ќе умре. Таа е стара. Бабушка“, вели Јелена низ смеа.

Пејачката вели дека тоа е нивна шега, а судејќи по начинот на кој ја раскажува, очигледно е дека Ника не му поверувала на татко и.

loading...
Close
WpCoderX