Home / Uncategorized / Потписничка на прогласот се заблагодари на Фрчко и го праша до каде се реформите
loading...

Потписничка на прогласот се заблагодари на Фрчко и го праша до каде се реформите

Јавна благодарност!
Јас, мојата маленкост, Милица Петрушевска, потписничка на Прогласот, изразувам јавна благодарност до сите што направија детална дисекција на мојот интелектуален капацитет, политичка афилијација, ретроградни анти-ЕУ и анти-НАТО ставови, националистилчки инклинации, како и на мојот ментален и психолошки склоп, и длабоко потиснати фрустрации. Уф, ми лекна – не сум веќе странски платеник, соработник на ИСИС, добро е!
Само Фрле, за жал, морам да го коригирам – не сум параноична, хипохондрична сум. За траумите од детстовото што ме довеле до оваа состојба, може да му го посочам мојот психолог за продлабочена дебата на темава. Имам јас и други ѓаволи, може интересен муабет да биде.
И откако завршивме со оваа многу важна работа, може ли понизно да замолам за начелни размислувања и алтернативни решенија во случај да пропаднат преговорите за името? Имам јас и други прашања, ама – ај, едно по едно, ова така, прво ми дојде.
Благодарам однапред!
Со почит,
Милица Петрушевска
(П.С. Со реформиве до каде сме?)
loading...
Close
WpCoderX