Home / Uncategorized / Луми се обрати до МВР: Пробајте да ја идентификувате плавата личност
loading...

Луми се обрати до МВР: Пробајте да ја идентификувате плавата личност

Здраво Министерство за внатрешни работи и Јавно обвинителство. Како што знаете на 27ми април 2016 година во Собранието на РМ имаше обид за терористички напад врз државата и нејзините највисоки органи. Па ако не можете да ја идентификувате плавата личност на сликата која што е дел од толпа што ќе изврши терористички напад, да ви помогнам ако треба про боно.
Исто така про боно услуги нудам за советување во однос на департизирање на институциите и тоа можам веднаш ако ви треба до Банево трло да отидам да го посоветувам министерот. (И да заглавимо уз пут у кал, ќе се снајдемо).

Image may contain: 3 people, people sitting
loading...
Close
WpCoderX