Home / Uncategorized / НА КОЧАНЧАНЕЦОТ ВЛАДО ПАВЛОВ МУ СЕ ЈАВИЛ БОГ И РЕКОЛ ДА МУ ПРЕНЕСЕ НА ПРЕМИЕРОТ 5 ТОЧКИ ПО КОИ ТРЕБА ДА СЕ РАКОВОДИ МАКЕДОНИЈА?
loading...

НА КОЧАНЧАНЕЦОТ ВЛАДО ПАВЛОВ МУ СЕ ЈАВИЛ БОГ И РЕКОЛ ДА МУ ПРЕНЕСЕ НА ПРЕМИЕРОТ 5 ТОЧКИ ПО КОИ ТРЕБА ДА СЕ РАКОВОДИ МАКЕДОНИЈА?

На фејсбук мрежата може да се сретне сè и сешто. Социјалните мрежи се добро тло, секој од нас да ги изнесе своите проблеми, предлози, доживувања, да искоментира, да биде слушнат, виден…

На мрежата се присутни и политичари, бизнисмени, но и педофили, психопати, луѓе со месијански идеи кои не се срамат да ги изнесат пред публиката.

loading...

Во конкретниов случај, а за нашата рубрика “Извор Фејсбук”, ние налетавме на интересен пример на човек, кој тврди дека му Бог му испратил пет точки (сега не разбравме баш дали нему или на цел Македонски народ, а он треба да ги пренесе) по кои треба да се раководи Македонија, а тој треба да му ги пренесе на Премиерот на нашата држава.

Павлов му вртел на премиерот, точно во 12 часот, кога сонцето било највисоко, ама овој не му се јавил. Забележавме исто така, во други постови, како Владо себеси се нарекува Царот Македонски, избраниот месија и.т.н. Ова е неговото видео, каде тој веројатно ги објаснува петте точки кои му ги пренел Бог:

С
loading...
Close
WpCoderX