Home / Uncategorized / (ВИДЕО) Албанци во Косово кршат крстови и палат цркви?
loading...

(ВИДЕО) Албанци во Косово кршат крстови и палат цркви?

КОГА албанската политичка национал – шовинистичка елите ЌЕ ЈА ОТТРГНЕ МАСКАТА на манипулацијата со човековите права и лажната потреба за интеграција нејзиниот ВИСТИНСКИ ЛИК се препознава преку долезасведочените ЗЛОДЕЛА и илјадници други слични!
+++
Одговорните, конструктивните и реални македонски патриоти треба да им помогнат на своите сограѓани албанци кои не го прифаќаат нацизмот и екстремизмот на албанската политичка национал – шовинистичка елита да се изборат против ова сотонско/ шејтанско чедо!
+++
македонскиМУЛТИЕТНИЧКИпатриотизам
Македонци, Албанци, Срби, Турци, Власи, Роми за
УБАВАиСИЛНАиБОГАТАиЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА!
ОВАеФОРМУЛАТАза нашаСИГУРНАсегашност и ИДНИНА!

loading...
Close
WpCoderX