Home / Uncategorized / (ВИДЕО) ШОКАНТНО: Екс министерот за финансии од СДСМ, Никола Поповски со жестока критика кон Заев и Анѓушев – НИВНИТЕ ЕКОНОМСКИ ПОЛИТИКИ НЕ СЕ ВО СОГЛАСНОСТ СО ПАЗНАРНАТА ЕКОНОМИЈА!!!
loading...

(ВИДЕО) ШОКАНТНО: Екс министерот за финансии од СДСМ, Никола Поповски со жестока критика кон Заев и Анѓушев – НИВНИТЕ ЕКОНОМСКИ ПОЛИТИКИ НЕ СЕ ВО СОГЛАСНОСТ СО ПАЗНАРНАТА ЕКОНОМИЈА!!!

loading...
Close
WpCoderX