ЕВРОПСКА УНИЈА НАЈАВУВА ПОСЛЕДИЦИ ДОКОЛКУ СЕ ПОПРЕЧИ РАБОТАТА НА СЈО

Европратеникот Ричард Ховит во интервју за телевизија 24 Вести вели дека сите знаат дека во Македонија биле направени сериозни злодела и тој лично жалел поради тоа.

-Но, улогата на Специјалниот јавен обвинител е да го корегира тоа. Фер е да се каже дека во минатото има изразено загриженост во врска со досегашната соработка со судовите во поглед на достапните докази. Го земавме тоа предвид и го ставивме во резолуции и дискутиравме и се согласивме во Брисел, вели Ховит.

Тој додава дека треба да постои свесност дека доколку работата на СЈО биде на било каков начин попречувана, тогаш тоа ќе биде забележано и што се однесува до Европската Унија ќе има последици.

loading...
УМНОБОЛНАТА НАСТАВНИЧКА СО КРСТОТ НЕМА ДА БИДЕ КАЗНЕТА ОД ПРОСВЕТНИОТ ИНСПЕКТОРАТ
ОСВЕСТИ СЕ НАРОДЕ!!! И МАКЕДОНСКИ ШУМИ ТРОШАТ СКОРО 1000 ЕВРА ЗА СЛУЖБЕН РУЧЕК
И ДВОЈЧЕ ЈА ОТКАЖА НОВОГОДИШНАТА ЗАБАВА, НЕ СЕ ТЕНДЕРИТЕ ОВОЈ ПАТ
ПОГРЕШНИТЕ ПОЛИТИКИ ВО ЗДРАВСТВОТО ЈА ОСТАВААТ МАКЕДОНИЈА БЕЗ ЛЕКАРИ
(ВИДЕО) Шутка не ти бега Никола ечеше во градски парк додека пратеникот Груевски шеташе со семејство...
ГРУЕВСКИ И АХМЕТИ КО ПОПЧИЊА ИЗРАЗИЈА ЛОЈАЛНОСТ КОН САД, ДАЛИ ГРУЕВСКИ СЕ ИЗВИНИ ШТО ПРИСЛУШКУВАЛЕ А...
Close
WpCoderX