loading...

(ТРОГАТЕЛНО ВИДЕО) Човекот кој спаси 669 деца од холокаустот не е свесен дека седат околу него

По војната неговите напори останале непознати, Но, во 1988 година, сопругата на Бинтон Грете го пронашла дневникот со комплетната листа на имиња на децата и нивни фотографии. Ова е снимка од видео каде Сер Николас Винтон седи во пубика на еврејски чуѓе кои ги има спасено 50 години пред тоа.

loading...
Државата ќе се ослободи од заложништвото
И ДВОЈЧЕ ЈА ОТКАЖА НОВОГОДИШНАТА ЗАБАВА, НЕ СЕ ТЕНДЕРИТЕ ОВОЈ ПАТ
Кој ќе го разбере негo, ја разбрал Русија. Кој е Грегориј Распутин, човекот од кого стравувале сите ...
СДСМ:ГРАЃАНИТЕ ЌЕ ИМААТ ЦЕЛОСНА КОНТРОЛА НА ПАРИТЕ!
Претседателот на Буграија удри по националистите во Македонија: Македонија во ЕУ без антидемократски...
ШОК ЗА ГРУЕВСКИ! НОВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ВРХОВЕН ЈА ПРИЗНА АВТЕНТИЧНОСТА НА БОМБИТЕ
Close
WpCoderX