4 деца на видни функционери пронајдени издрогирани и смрзнати на Водно?

Зошто јавноста крие дека пред два дена 4-ца наркомани заглавиле на Водно и биле спасени од студот. Дали се работи за дечиња од функционерчиња па се крие? Чисто од радозналост прашувам, кој и зошто го крие овој случај?

loading...
За најголемото предавство
Милошоски од Демир Хисар: Кога Шеќеринска беше вице-премиер просечната плата беше 11.800, сега изнес...
Убава понуда на професорот Спасов: На секој што ќе му бидат дадени пари за да не излезе да гласа, да...
О, Македонци, не можете да загубите ништо! Немате ништо, фамилијата ви зеде се
НОВО ПРОДОЛЖЕНИЕ НА СЕКСОТ И ГРАДОТ
НЕКОЛКУ АМБАСАДОРИ ВО СЕДИШТЕТО НА ДПМНЕ! СЕ ВРШИ ПРИТИСОК ЗА ДА СЕ ОНЕВОЗМОЖАТ ЦРНИТЕ СЦЕНАРИЈА КОИ...
Close
WpCoderX