Героски бара од Миленко да си ставел вазелин кога ке го прими од албанците

Патриот, бе! А што стана со “племето”, а? Со “индијанците”? Со “второто полувреме”? Абе шупак ќе даде (добро де, со вазелин), само на власт да остане!

loading...
Стево Продановски заедно со целата негова фамилија е од ВМРО ДПМНЕ
Миленко се фали дека само него го викаат на конференции во странство
ДУИ СО УШТЕ ЕДЕН АПЕРКАТА ЗА ДПМНЕ: НЕМА ВЕЌЕ СВАРОВСКИ! ЌЕ ИМА РЕФОРМИ ВО СУДСТВОТО
Се јави мачката на Ванхауте: Грешка ќе биде ако Иванов го додели мандатот на истата партија
Кржалоски: СДСМ го сопира рестартирањето на компаниите – жртви на транзицијата
Бетмен тврди дека Хан останал без зборови и дека победила нивната иницијатива?
Close
WpCoderX