(ВИДЕО) АХМЕТИ: ГРУЕВСКИ И ЗАЕВ ЗНААТ ДА СЕ ЗБЛИЖАТ САМО КОГА ИМ ЖЕЖИ ПОД НОЗЕ

loading...
Власта во сред изборна кампања ќе не задолжи 113 милиони евра кои ќе ги враќаат нашите деца и внуци
Јоци: 40% нема да излезат на гласање а албанците ќе гласаат за албанските партии
Груевски нема да формира и не смее да формира влада по овие избори. И време е да најави свое повлеку...
Шок за путинистите! Ретардираниот диктатор си призна дека Американската армија е број еден во светот
Заврши броењето во Теарце 215 за СДСМ 148 за ДПМНЕ
Вечерва во 360°: Што сакаше да каже Груевски со последното интервју
Close
WpCoderX