НОВО ЗАДОЛЖУВАЊЕ ЗА 3,1 МИЛИОН ЕВРА!

Владата утре од домашните кредитори планира да се  задолжи за 3,1  милион евра. Парите ќе ги обезбеди  преку  аукција на државни записи со рок на доспевање од 350 дена.
Веќе во среда ќе врати приближно идентитчна сума по основ на доспеани долгови.
Според најновите објавени податоци, јавниот долг достигна скоро 4,7 милијарди евра или 50,6% од БДП, што претставува рекордно измерено ниво на јавен долг.
loading...
ВИДЕО: Искршени стакла на автомобил од делегацијата на Ахмети во Куманово
Јакимовски: Заев изврши историско велепредавство
БРАТ ЉУБЕ: НИВНОТО ВРЕМЕ ЗАМИНУВА ЗАТОА ШТО НИЕ ДОАЃАМЕ ДА ГО ВРАТИМЕ ВМРО НА ВИСТИНСКИТЕ ВМРОВЦИ
ТЕНЗИЧНО ВО СУДУНИЦАТА КАДЕ СЕ НОСИ ОДЛУКА ЗА НАСИЛСТВО ОРГАНИЗИРАНО ОД ОБВИНЕТИОТ ГРУЕВСКИ, КОНФЛИК...
ДОДЕКА РУСКИОТ НАРОД ТОНИ ВО ГЛАД И СИРОМАШТИЈА, ДИКТАТОРОТ ПУТИН ЕДЕН ОД НАЈБОГАТИТЕ ВО СВЕТОТ
(ВИДЕО) Саше Политико го пронајде Сеат Кочан
Close
WpCoderX