Ристовска: Два телефонски оператора одбија да дадат податоци за следењето на комуникаците

Два телефонски оператора не одговириле на барањето на СЈО да дадат податоци за следењето. Специјалното авно обинителство за таа цел побарала од судот да им се издаде наредба на операторите да ги дадат бараните податоци. Специјалната јавна обвинителка Ленче Ристовска, во корист на истрагата,не ги кажа имињата на операторите кои одбиле соработка.

loading...
Зукенберг со профит од 27 милијарди долари за 2016
(ВИДЕО) Мери Јордановска: Дури сега ми е јасно зошто со години, луѓе кои ќе ни се јавеа за да ни при...
ЈАСМИНКА АНГЕЛОВА: ЧЕСТ МИ Е ДА ВЕ ИЗВЕСТАМ ДЕКА СУМ КАНДИДАТ ЗА ПРАТЕНИК ОД ВМРО ЗА МАКЕДОНИЈА
Спасов: Да не проговореше Поповски ќе го сметавме за мудрец, човекот бесрамно ги лаже ЕУ и САД
ЃОРЃЕ ОВАА НЕДЕЛА ТРЕБА ДА ГО ДОДЕЛИ МАНДАТОТ ЗА СОСТАВУВАЊЕ ВЛАДА
ГРУЕВСКИ: ЌЕ СЕ ОБИДАМ ДА СОСТАВАМ ВЛАДА
Close
WpCoderX