(ВИДЕО) КАТИЦА: НИШТО НЕМА ДА МЕ СПРЕЧИ ДА ЈА УНИШТАМ МАФИЈАТА

loading...
ЗАЕВ ОД КРУШЕВО: ГАЗАМ КРУШЕВСКО ТЛО И ИСПРАЌАМ СЕРИОЗНИ ПОРАКИ! ПОБЕДУВАМЕ, ЌЕ ПАДНЕ РЕЖИМ НА ИЗБОР...
Носителите на погрешните политики мора да бидат казнети во најмала мера со отстранување од власта
ОСВЕСТИ СЕ НАРОДЕ!!! И МАКЕДОНСКИ ШУМИ ТРОШАТ СКОРО 1000 ЕВРА ЗА СЛУЖБЕН РУЧЕК
ВАСКО ЕФТОВ НАЈАВУВА ДОКУМЕНТАРЕЦ НА МТВ
НА ПОВИДОК УШТЕ ЕДНА ИНВЕСТИЦИЈА ВО КРУШЕВО, ЌЕ СЕ ПРОИЗВЕДУВА МАСЛО ОД КАНАБИС
РАСКОЛ ВО ДПМНE! УНИЈА НА МЛАДИ КОНТРА ЧИЛИМАНОВ
Close
WpCoderX