(ВИДЕО) СЕ ЈАВИ СО РЕАКЦИЈА ХАРИ КОСТОВ: Со тоа што сум бил прислушкуван, нанесени и се огромни штети на Комерцијална Банка на сметка на нејзината конкуренција

(видеото е исечок од Топ Тема на Телма)

loading...
Секој глас даден за пржинската четворка ќе биде само глас за одржување на досегашната состојба и про...
Додега Груевски зборуваше, непознато лице довикнуваше "Шутка не ти бега Никола"
МАКЕДОНСКАТА НОРДИСКА РАКЕТА ДАРКО ДАМЈАНОВСКИ СЕ ПОБЛИСКУ ДО 4-ТА ОЛИМПИЈАДА
Повик до амбасадорите да го смират Груевски после заканата со ликвидација
ВНИМАВАЈТЕ КАДЕ ОТВАРАТЕ СМЕТКИ! НЛБ ТУТУНСКА БАНКА НАПЛАЌА ПО 20 ДЕНАРИ ЗА ПРОВЕРКА НА СМЕТКА
Тричко: Градоначалникот на Пробиштип само се обидел да го направи на вработена она што ДПМНЕ и го пр...
Close
WpCoderX