ДПМНЕ им овозможија на воени злосторници да седнат во собраниските клупи и на раководни позиции во власта

Мирјана Најчевска

Патриотите кои го поддржуваат ДПМНЕ им овозможија на воени злосторници да седнат во собраниските клупи и на раководни позиции во власта.
Можат да се пенават колку што сакаат, меѓутоа фактите зборуваат.
Тие ги сскаат обичните граѓани едни против други, а ги поддржуваат мафијашите од двете мафијашки семејства.
Патриоти.
Можеме подобро.
Сакаме промена.
Ние одлучуваме.
Доста е од мафијаши од различна вера и невера.

loading...
На партиски собири со службени возила! Институциите не превземаат никакви мерки
Дa му се зaкaнувaш нa лидер нa oпoзицијa сo смртнa пресудa, кaкoв сaкa некa е, е чoвечкo днo и срaмo...
АЛБАНСКИТЕ ПАРТИИ ИЗЛЕГОА СО ЗАЕДНИЧКИ ПАКЕТ ЗА ФОРМИРАЊЕ ВЛАДА! ЕВЕ ШТО ОПФАЌА
ВМРО-ДПМНЕ се согласи за двојазичност? Останува уште СЈО за да се формира влада со ДУИ
Јанкуловска го обвини Оливер Спасовски: "Јас бев професионална и остварив голем резултат"
Миленко тврди дека големите сили ни го загадуваат воздухот за да ни наплаќаат
Close
WpCoderX