(ФОТО) ЧИСТОКРВЕН ВМРОВЕЦ ДРЖИ ИКОНА ОД СВЕТИ НИКОЛА НА МИТИНГ ОД ДПМНЕ

loading...
ОТЕЦ ПИМЕН ГИ НОКАУТИРА ДПМНЕВЦИТЕ КОИ НОСЕА ИКОНИ НА МИТИНГ
Гуско една глупава, пред да зинеш оди и прочитај што значи тоа социјална држава
20 цитати на Толстој кои ќе ви ја откријат тајната на среќниот живот
Кој ќе го разбере негo, ја разбрал Русија. Кој е Грегориј Распутин, човекот од кого стравувале сите ...
СДСМ СО ПАРТИИТЕ НА АЛБАНЦИТЕ ЌЕ ЈА ПРАВИ НОВАТА ВЛАДА! НОВИ ИЗБОРИ ВО СЕПТЕМВРИ
Претседателот на Буграија удри по националистите во Македонија: Македонија во ЕУ без антидемократски...
Close
WpCoderX