Макрадули: Груевски кој бараше 63 пратеници за да не го уценува ДУИ, тврди дека албанските сограѓани во него имаат сојузник

Груевски, човекот кој и порано бараше 63 пратеници за да не го уценува ДУИ, тврди дека албанските сограѓани во него имаат сојузник. Штета што не мислеше на албанските сограѓани кога делеа тендери со ДУИ, и ги остави со ливада наместо индустриска зона, без гасификација, без помош при поплави, со неисчистени канали…

loading...
Ристовска: Два телефонски оператора одбија да дадат податоци за следењето на комуникаците
Спасов: Да не проговореше Поповски ќе го сметавме за мудрец, човекот бесрамно ги лаже ЕУ и САД
И ПОКРАЈ ЛОШИОТ РЕЈТИНГ МИЛОШОСКИ СЕУШТЕ СЕ НАДЕВА НА 63 ПРАТЕНИЦИ
Фуере за говорот на Груевски: Ова е лудило! Америка и ЕУ мора да реагираат
Најчевска: Навистина треба да престанеме да се однесуваме нормално кон ненормални луѓе кои очигледно...
“А,војна да имаме!“ единствен спас за фамилијата
Close
WpCoderX