ОТЕЦ ПИМЕН ГИ НОКАУТИРА ДПМНЕВЦИТЕ КОИ НОСЕА ИКОНИ НА МИТИНГ

Отец Пимен фб статус

Во една моја одамнешна колумна спомнав една анегдота. Мислам дека е време да ја споменам пак гледајќи ја употребата на иконите по партиските митинзи.

Па хев а бујрум. А кој разбере, разбере. 

Еднаш отишле да гледаат бокс двајца пријатели. Едниот бил рабин, а другиот православен свештеник. Пред да почне натпреварот едниот боксер се прекрстил.

Рабинот гледајќи го тоа го прашал свештеникот:

-Што му значи ова што се прекрсти?

-Ако не знае да боксува ама баш ништо не му значи тоа- одговорил свештеникот и продолжил да гледа.

loading...
РЕМЕНСКИ:ЌЕ ПОКРЕНАМ КРИВИЧНИ ПРИЈАВИ!
ФОТО НА ДЕНОТ: ШТАБ НА ВМРО ДПМНЕ СЕ ПРЕТВОРИ ВО СЈО ДПМНЕ
Убеден дека секоја негова лага една маса негови приврзаници ја голтаат како вистина нему му се се пр...
Ние не гласаме за чоколадо без леб - ние сега гласаме за слобода и човечки правдини
ОТЕЦ ПИМЕН ГИ НОКАУТИРА ЌОСЕВЦИ: ТИЕ ШТО МИСЛАТ ДЕКА ГО СЛАВАТ БОГА СЕ ФАЌААТ ЗА ПИШТОЛОТ И КАМАТА
Мери Николова ке се натпреварува против Емил Димитриев за Градоначалник на Општина Пробиштип?
Close
WpCoderX