ВМРО ДПМНЕ дуго размишљло о томе дали да курца прими колективно или сваки од њих да курца прими појединачно

Господин Курц у Македонији
Руководство ВМРО ДПМНЕ -а је данас дуго размишљло о томе дали да курца прими колективно или сваки од њих да курца прими појединачно. У току пријема курца чини се да је најсреќнији био Грујевски.Према курцу људи у тој партији су ги примили добро и дубоко су изразили захвалност.Уз курца било је и других говорника на митингу те партије -јавља Танјуг.

Ѓорѓи Спасов фб статус

loading...
Да направиме систем каде сите ќе имаат еднакви шанси и секој ќе биде еднаков пред законот
Носителите на погрешните политики мора да бидат казнети во најмала мера со отстранување од власта
ШТО СЕ СЛУЧУВА НА КАЛЕ: По полициската акција вечерва прекинати домашните телекомуникациски линии на...
Најчевска: Каква хуманост, парите од откажаните прослави ке заминат во касата на ДПМНЕ исто како они...
Заврши броењето во Теарце 215 за СДСМ 148 за ДПМНЕ
ЗАМИНАА СКРОЗ! ДПМНЕ ЈА ОБВИНУВА ОПОЗИЦИЈАТА ЗА ЕНОРМНОТО ЗАГАДУВАЊЕ
Close
WpCoderX