ПОБЕДНИК НА ДЕНОТ! ПОГЛЕДНЕТЕ КАКОВ КОМЕНТАР ДОБИ ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ

loading...
Државата ќе се ослободи од заложништвото
(ВИДЕО) Шеќеринска до Адеми од ДУИ на Телма - Вие од ДУИ сте измеќари на Груевски, ве прочита Албанс...
ЦИВИЛ: Гласачи „исчезнуваат“ од Избирачкиот список!
Дa му се зaкaнувaш нa лидер нa oпoзицијa сo смртнa пресудa, кaкoв сaкa некa е, е чoвечкo днo и срaмo...
Претседателот на ДПМНЕ Крушево во духот на Илинденците и Манифестот го повика членството да даде жрт...
Контрасоросоиди ке војуваат против Сорос ,,Стоп операција Сорос”
Close
WpCoderX