Зукенберг со профит од 27 милијарди долари за 2016

Facebook има околу 16 000 вработени и компанијата се проценува на 359 милијарди Долари. Се очекува годишните  приходи во 2016 година да достигнат 27 милијарди Долари, а профитот – седум милијарди долари, коментира весникот. Социјалната мрежа има близу 1,8 милијарди корисници, а Зукенберг инвентивно стекна голем број на компании, за да обезбеди подобра иднина на Facebook.

loading...
Убава понуда на професорот Спасов: На секој што ќе му бидат дадени пари за да не излезе да гласа, да...
Заев се присетува на црниот понеделник, еве кој беше во прв ред на браникот на слободата! "Ова ...
СПОМЕНИКОТ ФИЛИП II ВО БИТОЛА ЗАШТИТЕН ОД ЗАГАДЕНИОТ ВОЗДУХ
ПОГЛЕДНЕТЕ КОЕ ЛУДИЛО ГО ГЛУМИ ЖЕРНОВСКИ! СПИЧКА 1 МИЛИОН ЗА БОЕМСКИ УЛИЦИ, А ГИ ЗЛОУПОТРЕБУВА ДЕЦАТ...
ДУИ СО УШТЕ ЕДЕН АПЕРКАТА ЗА ДПМНЕ: НЕМА ВЕЌЕ СВАРОВСКИ! ЌЕ ИМА РЕФОРМИ ВО СУДСТВОТО
Одлуката на Ахмети во однос кон ВМРО-ДПМНЕ е нож со две острици, кој неминовно ќе ги прободе силикон...
Close
WpCoderX