Фуере за говорот на Груевски: Ова е лудило! Америка и ЕУ мора да реагираат

This brings the Macedonian crisis to an even higher level of tension, danger and lawlessness. The EU, US and international community must react. Even suspension of OSCE and Council of Europe membership should be considered.

Ова ја става македонската криза на поголемо ниво на тензија, опасност и безаконие. Еу, Америка и меѓународната заедница мора да реагираат.Дури и суспендирање од ОБСЕ и советот на Еу треба да бидат опфатени.

loading...
ЗАЕВ ОД КРУШЕВО: ГАЗАМ КРУШЕВСКО ТЛО И ИСПРАЌАМ СЕРИОЗНИ ПОРАКИ! ПОБЕДУВАМЕ, ЌЕ ПАДНЕ РЕЖИМ НА ИЗБОР...
ДПМНЕ им овозможија на воени злосторници да седнат во собраниските клупи и на раководни позиции во в...
Величковски во скопски Карпош 1 (Видео): Не се водиме по она што сака да го чуе мнозинството, туку о...
Полицијата го уапси Амди Бајрам во Кавадарци?
ТРАМП ПЛАНИРА ЦЕЛО ВМРО ДА ГО СМЕСТИ ВО ЗАТВОР? ПРИСТИГНА ЕКСПЛОЗИЈА ОД АДМИНИСТРАЦИЈАТА НА САД! ВО ...
(ВИДЕО) ПОЧНАА ПРЕГОВОРИТЕ! СДСМ СО ДУИ НА НЕУТРАЛЕН ТЕРЕН ЌЕ ЈА СОСТАВУВААТ НОВАТА ВЛАДА
Close
WpCoderX