ОТЕЦ ПИМЕН ГИ НОКАУТИРА ЌОСЕВЦИ: ТИЕ ШТО МИСЛАТ ДЕКА ГО СЛАВАТ БОГА СЕ ФАЌААТ ЗА ПИШТОЛОТ И КАМАТА

Се плашам да не почнат луѓе да се фаќаат за пиштолот и камата, а во исто време да го заборават Евангелието врз кое што стојат истите.
Без Евенгелието само можеме да се лажеме дека го сакаме Бога и татковината кога го мразиме братот свој.
Кога братот го ставаме на некој список…

loading...
На партиски собири со службени возила! Институциите не превземаат никакви мерки
Па дали сте нормални?! Наместо да плачеме за децата и цивилите кои умираат од руските бомби во Алепо...
4 деца на видни функционери пронајдени издрогирани и смрзнати на Водно?
Како наједноставно да ја победите несоницата
Не потпаѓајте под влијанието на кецарошите кои се обидуваатда ги уништат сите демократски придобивки...
АРИФИ: ИСПЛАШЕНИ СЕ ОД КОАЛИЦИЈАТА ШТО СЕ СПРЕМА СО СДСМ ПА ПРАЌААТ ИНСПЕКЦИИ
Close
WpCoderX