Убава понуда на професорот Спасов: На секој што ќе му бидат дадени пари за да не излезе да гласа, да му бидат ветени дупло повеќе доколку тоа го пријави

Во услови кога се високи казните за изборна корупција постои единствен начин таа да биде запрена.
На секој што добил пари за да гласа или да не излезе на гласање да му бидат ветени и дадени дупло повеќе ако се согласи тоа да го пријави и докаже со сведочење.
Во таков случај секој што ќе помисли да понуди пари ќе знае однапред дека некој друг нуди двојно повеќе за купувачот на изборната волја да заврши во затвор.
Тоа е исто како што германската влада нуди награда за корисна информација во откривањето на терорист.

loading...
Груевски: Македонија прва на Балканот која ќе има свежи земјоделски производи
ЉУБЕ БОШКОСКИ ДО АДМИНИСТРАТИВЦИТЕ: НАШАТА КОАЛИЦИЈА ВИ ГАРАНТИРА ЗАШТИТА
Ние не гласаме за чоколадо без леб - ние сега гласаме за слобода и човечки правдини
Груевски нема да формира и не смее да формира влада по овие избори. И време е да најави свое повлеку...
ЃОРЃЕ ОВАА НЕДЕЛА ТРЕБА ДА ГО ДОДЕЛИ МАНДАТОТ ЗА СОСТАВУВАЊЕ ВЛАДА
Гола активистка на феминистичко здружение протестира против Трамп
Close
WpCoderX