Солза Грчева го патосира малото плашливо диктаторче од Центар: Боемска зрачи со долно сељаштво од 5000 децибели

Solza Grceva

Боемскава улица зрачи цел ден со такво долно сељаштво на 5000 децибели, не отру. Цитат од последнава песна “све девојке маторе треба да се затворе..оп, оп, оп.“ и се во тој стил. Ние немаме убави староградски песни, па требаше да се увезат овие?
Го знае ли некој значењето на боем? Страшно!

loading...
НОВА АКЦИЈА НА СЈО: ПРВООСОМНИЧЕНИОТ НЕЗАКОНСКИ СТАВАЛ НА "ТАРГЕТ" 5817 ТЕЛЕФОНСКИ БРОЕВИ
Да го повикам првиот бандит на дуел. Никола Груевски те повикувам на дуел. Прифати! Зошто бегаш, зош...
Најчевска: Навистина треба да престанеме да се однесуваме нормално кон ненормални луѓе кои очигледно...
ФСП: КАКВИ ВЕЛЕПРЕДАВСТВА НА ДРЖАВАТА ГРУЕВСКИ ТАЈНО ДОГОВАРА СО АХМЕТИ?
Што ли кријаат и во што се вмешани? Oва се имињата на судиите кои се исплашени до коска СЈО да изврш...
Не знаев дека никој не смее да се шегува со командантот Ахмети
Close
WpCoderX