САТИРА

НОВ УРНЕБЕСЕН СТЕНД АП НА МАРИЈАН ЃЕОРГИЕВСКИ

За сите кои го пропуштија едно од најгледаните видеа на “Eден на Еден”, шанса да погледнат и слушнат како изгледа една македонска традиционална свадба. Марјан Ѓорѓиевски низ 12 минутен стенд ап ќе ви долови се’, од станувањето рано сабајле, до броењето на парите од поклоните. А

Read More »

Пензинерка имала секс со младо момче, соседите пријавиле во полиција

Соседи во Софија пријавиле дека нешто сосем ужасно му се случува на својот сосед – баба над 70 години. Старата вдовица направила страшни викања. Соседите се собрале на влезната врата, но бабата не отворала. Во исто време, гласот на машки се слуша однатре. Затоа загрижените соседи сугерираат дека можеби станува обид за убиство или пак старата жена е изложена на ...

Read More »
WpCoderX