ТЕХНОЛОГИЈА

Пилотот не можел да поверува на своите очи: Снимени две НЛО (видео)

Како и секогаш, ова видео исто така ги подели луѓето. Додека некои тврдат дека ова е уште еден доказ дека нешто чудно што се случува на нашата планета, други се убедени дека ова е монтирана снимка. Погледнете па пресудете сами:

Read More »

НА ПОВИДОК НОВА МРЕЖА ШТО КЕ ГО ЗАМЕНИ ФЕЈСБУК

Дејв Морин поминал четири години во „Фејсбук“, каде што работел на развивање на технологијата „Фејсбук конект“ која на корисниците им овозможува поврзување на профилот на „Фејсбук“ со надворешни страници на интернет. Уште тогаш му се чинело дека ситуацијата со оваа мрежа, односно со корисниците што склучувале сè повеќе и повеќе виртуелни пријателства (вклучително и со голем број луѓе што воопшто не ...

Read More »
WpCoderX