ШОУ БИЗ

Исовед на србинка: Го иневерив дечкото поради тоа што другиот имаше голем пен*с, али скапо го латив тоа

Тогаш бев многу млад и хормоните ја завршија работата. И јас бев во љубов со моето момче. Јас не сум склон кон измама, но знаете како – љубопитноста и страста често одат рака под рака. Значи, моите пријатели ми кажаа за едно момче од регионот што слави со својот огромен пенис. “Како во порно”, велат тие.Мојот дечко, како мене, беше неискусен и само што ...

Read More »

Исповед на Србинка: Имав секс со црнец, од неговиот голем пен*с ме заболе вилицата, а потоа влезе во мене и….

– Имав 29 години кога ја запознав Мајка. Заедно работевме и со текот на времето ме очекуваше да се одречам секојдневно – ја започнува нејзината приказна Јелена која исполни една од најголемите желби на неа. “Се собиравме во салата цело време, а потоа еден ден имав храброст да разговарам со мене. Имаше одлично тело, одлична дефиниција и беше црно. Јас никогаш не бев ...

Read More »
WpCoderX